lördag 2 juni 2012

Bensparkare

Det finns de som har det svårt i livet, råkar ut för något som slår undan fötterna och som vägrar resa sig upp igen. De ligger där och skriker efter hjälp men när hjälpen kommer så försöker de sparka undan fötterna på den istället.
Ja livet kan vara svårt ibland. Ibland blir livet inte som man tänkt sig men då får man acceptera det och gå vidare. Det finns ALLTID något positivt att hitta. Hur litet det positiva än må va så får man välja att se det och resa sig upp igen.
Att ligga där och tycka synd om sig själv och envisas med att tro att man är ensam om att ha det tufft kommer man ingen vart med.
Ta vara på livet. Försök njuta av varje stund.
Att leva varje stund är inte lätt hur skönt det än må låta. Men när man är där man inte har valt att vara, lever varje dag, varje stund, varje minut, håller andan och bara försöker vara i varje NU då är det inte alltid lätt.
Det är då vi tränas i att se varje liten positiv sak, varje litet mirakel och njuta av det i varje NU.

Så ta vara på det liv du har, kasta inte bort det med självömkan. Se och ta till vara på det som är gott hur jävligt livet än må vara så någonstans kommer du känna tacksamhet för livet tillslut!

Hårt och jobbigt inlägg må hända men lite trött på dessa "bensparkare" vi som står upp har inte heller alltid en dans på rosor. Men vi dansar vidare för livet är härligt! Och hur det än är så finns det ALLTID någon som har det värre..

kramar och ta hand om er därute på dansgolvet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar