tisdag 21 februari 2012

KranioSakral terapi

Livet är fyllt av underbara saker! Som behandlingar i kraniosakral terapi. Det är en så oerhört kärleksfullbehandling som ger kroppen möjlighet till självläkning.


KranioSakralterapi är en del ut osteopatin där man jobbar fjäderlätt och återställer balansen i bindväv, fascia, ligament,  muskler som i sin tur leder till att spänningar släpper och hela kroppen (ex. kotor, leder, organ) återgår till sin normala läge, balans och  sin original rörelse. Man behåller kläderna på under behandlingen som går mycket lugnt till. Man kan behandla allt från ryggvärk/huvudvärk, yrsel, tinnitus till stress/utbrändhet osv.

Behandlingar som låter kroppen själv reglera och släppa på låsningar känns så skönt. Jämfört med andra metoder där kroppen ofta tvingas till att släppa, vilket många gånger kan kännas både smärtsamt och jobbigt.
Visst kan KranioSakral behandling kännas, men det är inget som tvingas åt något håll utan helt och hållet kärleksfullt följande tills att kroppen själv känner att det är ok att släppa och hittar sin orginal rörelse.

Det är lycka

Ta hand om dig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar